Jørgine Massa Vasstrand

Influenser Jørgine Funkygine Massa Vasstrand 33 og dansepartner Santino Mirenna 28 har gjennom helgen delt en rekke bilder i sosiale medier som viser alt annet enn norske omgivelser og en rask sveip i ovennevntes Instagramprofiler viser at duoen er sammen på Ayia Napa på Kypros. GOD KVELD NORGE TV 2.


Sunn Sprek Gjengen Cathrine Borchsenius Jorgine Vasstrand Haagensen Og Vibeke Lugg Gjeng Sunn Trening

SKAL VI DANSE.

. Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli er fornøyde med Funkytwins nye kjærester. Kunne ikke vært med. Jørgine hadde planlagt en treningscamp denne sommeren lenge før det ble klart at hun skal delta i Skal vi danse.

Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna med jive til Runaway Baby Bruno Mars. De er nemlig på Kypros. Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli.

Jørgine Massa Vasstrand åpner opp om sjongleringen mellom hjem med fire barn og Skal vi danse. Her får seerne nok en gang et innblikk i treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand 33 og familiens liv. Jørgine Massa Vasstrand 33 og hennes dansepartner Santino Mirenna 28 er på plass i Kypros ettersom Vasstrand hadde en planlagt jobbreise dit.

Jørgine Massa Vasstrand. Denne gang blir kameraene med på. Jørgine Massa Vasstrand 33 sier at da hun bestemte seg for å være med i Skal vi danse bestemte hun seg også for at de fikk ta konsekvensene av det på et senere tidspunkt men at hun har en fantastisk mann hjemme.

Blant dem den yngste broren Noah Vasstrand 20. Nå ligger en av danserne på sykehus. I hele tre sesonger har norske TV-seere fått fulgt familien MassaVasstrand i programmet Funkyfam med influenseren Jørgine Massa Vasstrand 33 i spissen.

Der har han gått på en smell som har ført til treningsforbud. Ikke bare er deltakerantallet forhøyet men årets deltakere og dansere er de som har deltatt og kommet langt i tidligere sesonger deriblant influenseren og treningsprofilen Jørgine Massa. Santino Mirenna 28 er med danseelev Jørgine Massa Vasstrand 33 på treningstur til Kypros.

A post shared. Influenser Jørgine Funkygine Massa Vasstrand 33 og dansepartner Santino Mirenna 28 har gjennom helgen delt en rekke bilder i sosiale medier som viser alt annet enn norske omgivelser og. Reality Awards-aktuelle Skal vi Danse er tilbake i ny drakt denne sesongen og i år er det hele tretten deltakere som skal svinge seg på dansegulvet når lørdagskosen inntas.

Funkygine som hun kalles snakket om sine fire barn og at det er vanskelig å være så mye borte av. Denne sesongen byr på en rekke private øyeblikk hvor seerne får vitne både fødsel. I tillegg til variert og lystbetont treningsinnhold og sunne næringsrike og lettvinte oppskriftert.

Jørgine Funkygine Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av Skal vi danse - All Stars - men var forbanna over én detalj. Overraskende Skal vi danse-grep Tok med seg dansepartneren til Kypros. På lørdag sparkes årets sesong av Skal vi danse i gang.

Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på Skal vi danse all stars denne høsten. Jørgine Massa Vasstrand Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien Årets pute-TV. Den fjerde sesongen av Funkyfam starter med et smell når høygravide Jørgine Massa Vasstrand 33 er klar for å føde.

Jørgine Massa Vasstrand 33 og hennes dansepartner Santino Mirenna 28 er på plass i Kypros ettersom Vasstrand hadde en planlagt jobbreise dit. - Bra jenter Letter på sløret om hva de synes om at Funkytwins har fått kjærester. Nate Kahungu Eirik Søfteland Agnete Saba Triana Iglesias Jørgine Massa Vasstrand Cengiz Al Aleksander Hetland Iselin Guttormsen Lasse Matberg Kari Traa Katrine.

Jørgine Massa Vasstrand Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien Årets pute-TV. Tok med filmkamera inne på fødestuen - gikk tom for batteri. Morten Eik Se og Hør Vis mer - Det er du som har følt på det at de ikke har vært like mye hos oss som de var før og.

Treningsprofil og influenser Jørgine Funkygine Massa Vasstrand og hennes familie er tilbake på TV-skjermen med sesong fire av TV 2-programmet Funkyfam. Jørgine setter 10 unge mennesker på prøve fysisk og psykisk. Hva betyr det å være tøff.

Jørgine Funkygine Massa Vasstrand og hennes dansepartner Santino Mirenna er nemlig langt fra den blanke parketten i Oslo hvor konkurransen blir holdt. Jørgine Massa Vasstrand skal danse med Santino Mirenna denne høsten. 653k Followers 353 Following 1375 Posts - See Instagram photos and videos from Jørgine Massa Vasstrand funkygine funkygine.

Gjennom TV 2-serien Funkyfam har fansen kommet tett på familien til treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand 32. View this post on Instagram. Ingen hokus pokus bare gode vaner.

De har kun hverandre å støtte seg på. Ikke bare har vi fått blitt ekstra godt kjent med Jørgine men vi har også fått stiftet et bekjentskap med både tvillingbrødrene Silas og Emil 25 lillebror Noah 20 samt mamma Trude Vasstrand 57.


Pin On Workout


Jorgine Massa Vasstrand On Instagram Get Over It Funkygine Funkyandfit


Instagram Post By Jorgine Massa Vasstrand Aug 13 2015 At 8 19pm Utc


Pin On I Like Her


Pin On Circuit Training Total Body Workouts


Pin On Extreme Women S Fitness


Funkygine Helse Og Trening Helse Trening


Pin On Teknik Rehab


Pin Page


Pin On Cardio Sculpt


Pin On Jorgine Vasstrand


Pin On Health And Fitness


Pin Pa Instagram


Funkyginechallenge Fra Kypros Funkygine


Pin Pa Crossfit Fit


Pin On Trening


Pin On Workout


Pin Pa Workout Part Ii


Pin On S T I L

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel